Honderd bedrijven kunnen een huis bouwen, maar om een thuis te bouwen heb je Van Campen nodig.

     

Navigation


Aangesloten bij
Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infra(-structuur)bedrijven, en de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De organisatie zet zich in voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.


Woningborg

De Woningborg Groep verstrekt garantiecertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen. Woningborg geeft daarbij technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw. Dat biedt een duidelijke meerwaarde voor zowel kopers als bouwondernemingen.


Fundeon

Fundeon is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infrastructuur en gespecialiseerde aannemerij.
Fundeon adviseert bedrijven en werknemers in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij op het gebied van scholing en loopbaanbeleid, stemt het beroepsonderwijs af op de wensen van de bedrijfstak en promoot het werken en leren in de bouwbranche.


Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1800 bouwbedrijven, waaronder Van Campen, voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Bovendien kunt u als u werkt met een BouwGarant-aannemer, de VerBOUWgarantie afsluiten..
Van Campen Bouwgroep B.V.
Dr. Grashuisstraat 28-30
7021 CL Zelhem

Tel.: (0314) 62 28 82