Honderd bedrijven kunnen een huis bouwen, maar om een thuis te bouwen heb je Van Campen nodig.

     

Navigation


Toekomst Passiefhuis

  

Toekomst Passiefhuis, Euregionaal Netwerk”

Naar aanleiding van dit project worden een aantal Fachtagungen georganiseerd, die zowel in Nederland als in Duitsland worden gehouden. Interessante thema’s worden door zowel Duitse als Nederlandse vaklieden onder de loep genomen. Van Campen Bouwgroep is een actieve bezoeker van deze bijeenkomsten en maakt zo onderdeel uit van het kennisnetwerk. Het project 'Toekomst Passiefhuis' is een samenwerkingsproject van het opleidingscentrum van de Handwerkskammer Münster (HBZ), de kenniskring Duurzame Energievoorziening (DEV) van Saxion en de Fachhochschule Münster afdeling Architectuur.

In het project zijn o.a. de volgende doelstellingen met de daaraan gekoppelde tussen- en eindresultaten vastgelegd.

De inventarisatie van kennis en ervaring uit nationale en internationale bronnen en de hiermee gepaard gaande opbouw van een netwerk van know how dragers en experts uit ondernemingen, onderwijs en onderzoeksprojecten.

De inventarisatie van innovatievragen in het bouwsegment en ondersteuning bij het opzetten van innovatieplannen.

Aan het einde van het project is er een euregionaal competentiecentrum en competentienetwerk voor Passiefhuis nieuwbouw en woningrenovatie. In dit centrum is expertise voor zowel bouwers, opdrachtgevers, MKB’ers in de bouwkolom, leveranciers van bouw- en installatiematerialen, architecten, particulieren en overheden aanwezig.

Klik hier voor meer informatie.
Van Campen Bouwgroep B.V.
Dr. Grashuisstraat 28-30
7021 CL Zelhem

Tel.: (0314) 62 28 82