Honderd bedrijven kunnen een huis bouwen, maar om een thuis te bouwen heb je Van Campen nodig.

     

Navigation


Voorbeeldprojecten

 

“Voorbeeldprojecten”

Vanaf het moment dat de woorden Duurzaam en Energiezuinig in de bouw werden geïntroduceerd, is Van Campen Bouwgroep vooruitstrevend binnen deze ontwikkelingsgolf. Mede door onze veelzijdigheid hebben wij ons als bouwbedrijf voor deze projecten ingezet en verschillende projecten gerealiseerd.

Recent hebben wij een energieneutrale woning ontwikkeld onder het motto: “Bouwen met passie voor de toekomst: van traditioneel naar energieneutraal”.

Bouwen met passie voor de toekomst

In consortiumverband heeft Van Campen Bouwgroep een eigen concept voor een energieneutrale woning ontwikkeld. Bij deze ontwikkeling zijn de gedachten van het begrijpen van de materie en verantwoord implementeren, belangrijk geweest. Dit heeft geresulteerd in een eindproduct, een woning klaar voor productie. 

De ontwikkelde, energieneutrale woning is een case geweest, waarvan wij de kennis op dit gebied verder uitgebreid hebben.  Deze kennis kan in elk, ander project, zowel voor nieuwbouw als renovatie toegepast worden.

Meer weten? Vraag onze brochure aan.

Gerealiseerd

SEV en Agentschap NL zijn in 1996 in opdracht van het ministerie van VROM het programma Voorbeeldprojecten Duurzaam en Energiezuinig Bouwen gestart.

Hierin spelen de Nationale pakketten een centrale rol bij het streven naar een hogere gebouwkwaliteit, met als belangrijk aspect de milieukwaliteit.

Van Campen Bouwgroep heeft in het kader van dit programma de voorbeeldstatus verkregen voor een viertal projecten, met in totaal 131 milieuvriendelijke woningen.

          

         
Van Campen Bouwgroep B.V.
Dr. Grashuisstraat 28-30
7021 CL Zelhem

Tel.: (0314) 62 28 82