E-mail:

Een echt familiebedrijf!

Projecten

Barneveld, De Smaaktuin, 60 woningen

In opdracht van VanWonen heeft Van Campen Bouwgroep het nieuwbouwproject De Smaaktuin in Barneveld gerealiseerd. Het gaat in totaal om 52 grondgebonden woningen en één complex met 8 appartementen.

Alle woningen in De Smaaktuin zijn energieneutraal opgeleverd: goed geïsoleerd, verwarmd en gekoeld met een lucht-water warmtepomp en voorzien van een groot aantal zonnepanelen. Het regenwater wordt zoveel als mogelijk ter plaatse geïnfiltreerd. Elke woning heeft bovendien een regenton voor de eigen tuin. Daarnaast zijn in de gevels nestkasten geplaatst voor vleermuizen, huismussen en zwaluwen.

In de nieuwe woonwijk Bloemendal zijn zeven verschillende woonsferen gerealiseerd die zijn geïnspireerd op het huidige landschap. Vanaf de westzijde (de Nijkerkerweg) zijn langgerekte groene ruimten met afwisselend woonvelden gerealiseerd. Aan de oostzijde juist meer houtwallen voor en is de kleinschaligheid in erven vertaald. Kortom De Smaaktuin is een kleurrijk project met een strakke vormgeving en veel variatie in metselwerk.


Opdrachtgever

VanWonen Vastgoedontwikkeling

Architect

ARX

Terug

Zevenaar, nieuwbouw Blik op de Bongerd Westervoort, woonzorgcentrum Hamerstaete Zutphen, 16 woningen De Bolle Enk

Recente projecten