E-mail:

Een echt familiebedrijf!

Projecten

Zevenaar, Slenterweg | Divers woningaanbod

Het plan Slenterweg is gelegen aan de Pannerdenseweg en de Slenterweg in de buurtschap Ooij. Een prachtig gebied aan de zuidkant van Zevenaar. Het totale plangebied is circa 5 hectare groot. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Van Campen Bouwgroep en RGO.

Zevenaar ligt in de streek Liemers. Deze streek biedt een unieke combinatie van rustieke charme en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale plek is om te wonen. De Liemers wordt gekenmerkt door haar pittoreske landschap met uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en schilderachtige dorpjes. Daarnaast ligt Zevenaar gunstig nabij verschillende grote steden, zoals Arnhem en Nijmegen, waardoor bewoners profiteren van de rust zonder afgesneden te zijn van stedelijke voorzieningen.

Wonen voor iedereen
In het plangebied zal een divers aanbod van woningen worden gerealiseerd. Het plan omvat woningbouw in diverse types en prijsklassen. Zowel voor de verhuur als voor de particuliere verkoop (sociale huurwoningen, betaalbare koop en vrije sector koopwoningen). Het wordt een woonwijk voor iedereen, wat zorgt voor een fijne en levendige dynamiek!

Planvorming
In samenwerking met stedenbouwkundig bureau Atelier Dutch werken de ontwikkelende partijen en de gemeente Zevenaar aan een passende stedenbouwkundige en landschappelijke invulling. Op donderdag 23 mei van 19.00 tot 20.30 uur is er een inloopavond in Zalencentrum Staring. Vertegenwoordigers van de projectontwikkelaars, stedenbouwkundig bureau Atelier Dutch en gemeente Zevenaar lichten tijdens de inloopavond de woningbouwplannen graag verder toe. Uiteraard is er tijdens deze inloopavond ook ruimte om vragen te stellen. Het is niet nodig u vooraf aan te melden, het betreft een vrije inloop.

Van Campen Bouwgroep is een ontwikkeld bouwbedrijf, waarbij we de deskundigheid van alle benodigde disciplines samenbrengen. Altijd net een stapje extra zetten, met net iets meer oog voor detail en net wat meer aandacht voor de persoonlijke wensen van klanten. Dát is waar we voor staan: Wij bouwen voor u!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je hieronder in te schrijven.

Interesseformulier

Opdrachtgever

Van Campen Bouwgroep

Kaart

Terug

Ede Kernhem Scherf 6b, De Kernhemmer Kilder Cedric Mardonstraat Particulier opdrachtgeverschap Wolfheze 10 huurappartementen

Recente projecten