E-mail:

Een echt familiebedrijf!

Projecten

Kilder Cedric Mardonstraat Particulier opdrachtgeverschap

Aan de Cedric Mardonstraat heeft Van Campen Bouwgroep in opdracht van 7 particulieren 3 levensloopbestendige en 4 eengezinswoningen gebouwd. Zij hadden zich gevormd in een collectief (CPO).

We zijn destijds benaderd door de dorpsraad van Kilder om tezamen met gemeente een voorlichtingsavond te geven over woningbouw en CPO. Met de geïnteresseerden hebben we samen stapje voor stapje een maatwerk plan opgezet. Door het gemelangeerd gezelschap hebben we getracht een evenwichtig plan te maken, waar zowel de senioren als de starters zich prettig bij voelden. Hierdoor zijn de levensloopbestendige woningen (LLB) aan het rustige gedeelte van de straat gesitueerd en zijn de starters- / eengezinswoningen aan de voorzijde van de straat gekomen.

Doordat er ook verschillen in budgetten waren, zijn er ook verschillende uitvoeringen gerealiseerd. Waarbij de één koos voor een grote woning met veel afbouw opties koos de ander voor een casco uitvoering. Alles was bespreekbaar en is uiteindelijk ook als maatwerk per koper doorgevoerd. Deze hoge mate van verscheidenheid binnen het plan is tevens mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met de gemeente, die op haar beurt flexibel  en proactief heeft gehandeld binnen het proces.

Opdrachtgever

Collectief Particuliere Opdrachtgevers (CPO)

Architect

ARX

Terug

Zelhem, Landhuis met bijgebouw Ede Kernhem Scherf 6b, De Kernhemmer Lent, nieuwbouw vrijstaande woning

Recente projecten